Armani Szalon

Rólunk

Érdemes megtekinteni személyesen üzletünket a folyamatosan bővülő és a webáruháznál bővebb árukészlet miatt. Várjuk szeretettel minden kedves vásárlónkat!

FELHÍVÁS!

Szeretnék tájékoztatni kedves vásárlóinkat ügyfeleinket, hogy az üzletünkben sajnos parfümöt nem lehet vásárolni. Az illatszer termékeket KIZÁRÓLAG WEBSHOPON keresztül lehet megrendelni!

Megértésüket köszönjük!

Egy merőben új vásárlási lehetőséget kínálunk Önnek.

Legújabb kollekciónk gazdagsága, a divat-trendek követése, mérsékelt -30-50%-os áraink rendkívüli lehetőségeket kínálnak minden vevőnk számára.
Internetes áruházunk segítségével – szakítva a hazai szokásokkal – egyszerűen vásárolhat akár otthonából, akár munkahelyéről pár kattintással, illetve személyesen Armani üzletünkben is.

Hogyan működik a vásárlás nálunk?

Szeretettel várjuk vásárlóinkat bemutatótermünkben nyitvatartási idő alatt. Amennyiben otthonában vagy munkahelyén szeretne vásárolni, divattanácsadó munkatársunk házhoz viszi az Ön által kiválasztott, vagy stílusához legközelebbi ruhadarabokat. Budapest területén a kiszállás ingyenes!

Termék minőség – minőség garancia.

Termékeinket nem nagykereskedésből szállítjuk be, hanem egyenesen a gyártótól, külföldről importáljuk. Ezért tudjuk márkás termékeinket a boltokhoz képest 30-50%-os árengedménnyel forgalmazni.

Kellemes böngészést és jó vásárlást kívánunk!