Armani Szalon

Szállítás

Átvételi lehetőségek

Személyes átvétel ügyfélszolgálati irodánkban, bemuatatótermünkben, üzletünkben.

A kiszállítás az ország egész területén INGYENES! (Kivétel a parfüm termékeink)

Ha az Ön stílusához, igényeihez, méretéhez mérten ruhadarabokat rendel, akkor divatszakértő kollegánk ezt kiszállítja Önnek, és igény szerint hasznos tanácsokkal látja el. Legyen szó akár szabászatról, akár anyagok minőségéről, esetlegesen divattrendekről, szakértőnk készségel áll rendelkezésére!

Az esetlegesen szabászati teendők merülnek fel a kiválasztott ruhadarabnál, (pl. öltöny) akkor ingyenesen ezt Az Armaniszalon mesterszabója készséggel  Önre szabja!

Ebben az esetben természetesen nem kell futárdíjat fizetni, hiszen a fent említett összes szolgálatás INGYENES!

Ha a megerndelt és kiszállított ruhadarab nem felel meg Önnek méretben, esetleg stílusban, akkor a termék megvásárlására nem kötelezzük!

Amennyiben cégünk szállítja ki a megrendelt termékeket, úgy divattanácsadó kollégánk viszi ki a kiválasztott termék(ek)et. Valamint a fazonhoz legközelebb eső ruhákat és segít Önnek a fazonához legmegfelelőbb kiválasztásában.

Vidékre történő Szállítás:

Hívja bátran ügyfélszolgálati telefonszámunkat!
Minden egyes vásárlóknak egyéni szállítási konstrukciót dolgozunk ki!

Természetesen 150.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes! 

További tudnivalók:

Ha webáruházunkból rendel egy-egy ruhadarabot, azt a  GLS futárszolgálat juttatja el önnek csupán 1000 Ft-ért, ami tartalmazza a csomagolási és szállítási költséget is!

A szállítást nem  vállalunk öltönyre és kabátra (csomagolás miatt). 
Ajánljuk, hogy fáradjon be bemutatótermünkbe, vagy igény szerint divatszakértő kollegánk felkeresi Önt bárhol és bármikor az Ön idejéhez igazodva!